Oksewiel TWS Terherne bootverhuur - arrangementen

  • arrangement Friesland
  • terherne arrangement sloep
  • zeilboot weekendje weg
  • Oksewiel TWS Terherne Friesland
  • dagje uit op het water
  • vakantie aan het water
  • vakantie Friesland
  • zeilarrangement Friesland
  • sloep huren weekend
  • terherne arrangement zeilboot

links

 

HISWA: garantie voor onbezorgd vaarplezier

HISWA is al ruim 75 jaar het keurmerk van de watersport. Watersporters doen het liefste zaken met een HISWA-bedrijf. HISWA-bedrijven geven watersporters de garantie voor onbezorgd vaarplezier. Of ze nu een boot huren, een ligplaats zoeken, hun jacht willen verkopen, of de behoefte hebben aan een zeilles of een reparatie. HISWA-bedrijven zijn vakkundig en betrouwbaar en hanteren de HISWA Algemene Voorwaarden.

hiswa.nl

 

Kameleondorp

Het Kameleonavontuur in Kameleondorp Terherne is al 15 jaar een bijzondere en enerverende plek voor een dagje familieplezier. De dagattractie bestaat uit 2 avontuurlijke onderdelen. De Kameleonboerderij met de 'Grote Doe- en Ontdekkingstocht' en Speelstrand Paal 43 is het ene avontuur en de activiteiten op het Kameleoneiland met de speur- en rondomvaart is het andere avontuur

kameleondorp.nl

 

Marsherne

Rust, ruimte en Friese lucht. Vakantiehuisjes Marsherne staat voor kleinschalige recreatie op het Friese platte land. Rust, ruimte en Friese lucht zijn de steekwoorden oftewel: De loft is blau van dagen. (Er is nog tijd genoeg, morgen komt er weer een dag!)

marsherne.nl

 

Het Meer van Lenten

Vele boten varen vrolijk rond op de Friese wateren. Zittend in de beschutting van de terrasomheining van paviljoen het Meer van Lenten is het uitzicht fantastisch. De gasten genieten! Dit prachtige paviljoen aan de Zoutepoel nabij het Sneekermeer heeft een heerlijk terras met uitzicht over het water. Bovendien kunnen de kinderen hier spelen in de omheinde speeltuin!

hetmeervanlenten.nl

 

Natutisch Adviesbureau De Zeeuw

NAZ-Schepen, het bedrijf van Chiel de Zeeuw, bouwt sinds 2003 klassiek gelijnde zeil en motorjachten. De meest bekende daarvan zijn de NOORDKAPER en de WANDERER, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Martin Bekebrede. Typerend voor alle schepen is de degelijke bouw, de klassieke belijning en de geringe diepgang waardoor een groot vaargebied bezocht kan worden.

nazeeuw.nl

 

Noordkapervereniging

De Noordkaper Vereniging is een vereniging van eigenaren van een Noordkaper of Wanderer. De vereniging wil het varen met deze bijzondere scheepstypen bevorderen en heeft gezelligheid hoog in het vaandel staan.

noordkapervereniging.nl

 Eiland in de Friese meren

Welkom in Terherne, dorp tussen de meren... Aan het Sneekermeer ligt het dorp Terherne. Terherne is aan alle kanten omsloten door water. Vroeger lag het zelfs geïsoleerd op een eiland. Met zijn bootverhuur, jachthavens, campings, vakantie-bungalows en restaurants is Terherne een centrum van waterrecreatie in het hart van Friesland. Website met informatie rondom Terherne.

eilandindefriesemeren.nl

 

Terherne.nu

Terherne is een gezellig watersportdorp in Friesland, gelegen aan het Sneekermeer. Wilt u graag weten wat er momenteel speelt in Terherne? Bent u op zoek naar wat het bedrijfsleven van Terherne te bieden heeft? Heeft u zin in een dagje uit of wilt u uw vakantie doorbrengen in ons prachtige dorp? Kijk dan op deze website.

terherne.nu

 

Vakantiehuisjes in Terherne

Wilt u de Friese sfeer en gastvrijheid beleven, dan vindt u in de buurt van Het Meer van Lenten drie karakteristieke houten vakantiewoningen. Deze woningen liggen in een rustig stukje Terherne, aan het water. Iedere woning heeft een eigen ligplaats en is ingericht voor vier tot zes personen.

vakantieaanwater.nl

 


Vakantievaren

Op deze website vindt u alles voor een geslaagde watersportvakantie in Friesland. Om vertrouwd een boot te huren, zijn de beste verhuurbedrijven geselecteerd die u snel wegwijs maken op de Friese wateren. Alle deelnemende bootverhuurbedrijven zijn aangesloten bij HISWA Vereniging en gebruiken vertrouwde HISWA leveringsvoorwaarden.

vakantievaren.nl

meer van lenten Oksewiel TWS

bootpuzzeltocht Terherne Oksewiel

kameleondorp Terherne Friesland

arrangement Marsherne Terherne Friesland

wanderer Terherne Nederland

noordkaper Terherne Oksewiel

dagje uit met kinderen Terherne

arrangement Simmerwille Terherne

arrangement Simmerwille Terherne

huur cabinsloep Terherne Friesland